Telefon
021 329 240
098 369 029

Adresa
Sukoišanska 43, Split

e-Mail
aequitas@aequitas.hr

Vila Srebrnjak

Građevina je smještena u podsljemenskoj zoni grada Zagreba u ulici Srebrnjak na katastarskoj čestici broj 3446/2 k.o Centar i ima pristup sa postojeće ulice Srebrnjak.
Zgrada je orijentirana na sve četitri strane svijeta. Stambena građevina je izduženog tlocrta i na parcelu je postavljena u smjeru istok-zapad. Pristup zgradi je sa istoka.

Sjeveroistok

Sjeverozapad

Jugoistok

Jugozapad

Godina gradnje 2018
Stanova 5
Garaža 4
Vrt 2
Spremišta 5
Vanjski Parking 6

Detalji o objektu

Građevina smještena je u podsljemenskoj zoni grada Zagreba – ulica Srebrnjak na k.č.br. 3446/2, k.o. Centar, ima pristup sa postojeće ulice Srebrnjak. Zgrada je udaljena od važni komunalnih i prometnih točaka : Trg Bana Josipa Jelačića – 2,1 km, Kvaternikov trg – 0,8 km, Maksimir – 1,5 km, Autobusni kolodvor – 2,0 km.

Zgrada je orijentirana na sve četiri strane. Stambena građevina K1 izduženog je tlocrta, na parcelu je postavljena u smjeru istok-zapad, a pristup na parcelu je sa istoka. Zgrada se sastoji od dva volumena koji su povezani središnjim stubištem i tvore pravokutnik nad kojim se nadvija lagana konstrukcija krovne plohe u nagibu od 5%.

Građevina se sastoji od jedne podzemne etaže , prizemlja i 2 kata. Zgrada je koncipirana po principu dva stana na stubište, a na stubište se dolazi preko pristupnog puta koji jednim dijelom konzolno natkriva prostor ispred garaža.

Ukupni broj stanova u građevini je 5 kom. U podrumu građevine se nalaze garaže (4 kom) u koje se pristupa iz ulice Srebrnjak preko rampe širine 3,00 m. Iza kuće, na zapadnom djelu parcele nalazi se pet parkirnih mjesta, a jedno parkirno mjesto je ispred kuće na istoku.

Konstrukcija zgrade je većim dijelom armirano betonska AB zidovi su debljine 20,0 cm. Fasadni zidovi su većim dijelom armirano betonski dok na pojedinim mjestima su zidani blok opekom debljine 20,0 cm.

Unutarnji pregradni zidovi su od opeke 8,0 cm odnosno 10,0 cm na mjestima gdje su predviđene instalacije vodovoda i kanalizacije. Zidovi između stanova su armirano betonski debljine 20 cm obostrano žbukani AB međukatne ploče su debljine 18,0 cm.

Građevne karakteristike

FASADA

Fasada se izvodi djelomično po sistemu „ETICS“ s 18,0 cm od kamene vune sa završnim slojem od silikonske žbuke, a djelomično kao ventilirana fasada sa slojem kamene vune 18,0 cm.

KROV

Krovište se sastoji od ravne plohe iznad stambenog dijela koja se sastoji od hidroizolacijske parne brane, sloja termoizolacije debljine 25,0 cm i završne hidroizolacijske membrane. Iznad cijele ravne krovne plohe postavljeno je čelično krovište sa završnim pokrovom od krovnih termo izolacijskih panela. Unutrašnjost krovišta služi za smještaj vanjskih instalacijskih uređaj skrivenih od pogleda.

VANJSKA STOLARIJA

Aluminijska vanjska stolarija SCUHCO AWS 75 SI sa prekinutim termičkim mostom, ostakljeno izo LOW-e troslojnim staklom. Zaštita od sunca predviđena je od kliznih i harmonika grilja. Vanjske klupčice su aluminijske dok su unutarnje klupice kamene debljine 3,0 cm.

STOLARIJA

Protuprovalna ulazna vrata u stanove sa obuhvatnim dovratnicima. Unutarnja stolarija u bijeloj boji , ispunjena šupljom ivericom sa obuhvatnim dovratnicima.

PODOVI

Podovi soba, dnevnog boravka i blagavaone obloženi su višeslojnim gotovim hrastovim parketom debljine 14 mm. Podovi kuhinje kuhinje , WC-a, kupaonice, ulaznog prostora i izbe obloženi su keramičkim pločicama renomiranih proizvođača, a terase i balkoni protukliznim keramičkim pločicama.

ZIDOVI

Armiranobetonski zidovi su strojno žbukani, gletani i obojani disperzivnom bijelom bojom. Pregradni zidovi su od blok opeke obostrano žbukani i obojani disperzivnom bijelom bojom. Visina opločenja u sanitarnim prostorijama je do stropa.

SANITARNI ČVOROVI

Sva sanitarna oprema je vrhunske kvalitete renomiranih proizvođača. Konzolna WC školjka sa podžbuknim vodokotlićem „GEBERIT DUOFIX“. Tuš kade su popločane keramičkim pločicama sa linijskom odvodnom rešetkom i pripadajućom kabinom. Kade dimenzija 170x75 sa staklenim paravanom za tuširanje, odnosno kako je predviđeno projektom.

ELEKTOINSTALACIJE

Elektro brojila su smještena u stubišnom predprostoru. Elektrooprema je visoke kvalitete proizvođača „VIMAR“. U svim sobama su predviđene TV i telefonske utičnice. Instalacija zajedničkog antenskog sustava. Spremišta, hodnici i ostali zajednički prostori vezani su na zasebno brojilo zajedničke potrošnje.

VODOVOD I KANALIZACIJA

Posebno brojilo za potrošnju vode za svaki stan. Priprema tople vode preko plinskog bojlera. Glavni ventil vode za svaki stan.

GRIJANJE I HLAĐENJE

Plinsko etažno podno grijanje po cijelom stanu sa dodatkom radijatora u kupaonicama. Razdjelnik grijanja u podžbuknom ormariću. Hlađenje je predviđeno preko klimatizacijskih uređaja proizvođača MITSHUBISHI ELECTRIC.

VENTILACIJA

Umjetna ventilacija osigurana je bešumnim ventilatorima „MAICO“ u svim sanitarnim prostorijama. Ventilacija kuhinja osigurana je zasebnim „spiro“ cijevima za odsis napa dovedenim do pozicije štednjaka predviđenim projektom.

ENERGETSKI RAZRED

Projektom je predviđen „A“ energetski razred.

ZAJEDNIČKI DIJELOVI

Stubišta i hodnici popločani su keramičkim pločicama. Ograde i rukohvati u stubištima i na vanjskim dijelovima objekta predviđeni su od plastificirane crne bravarije ispunjene inox sajlama.

SPREMIŠTA

Spremišta se nalaze u podrumu i pregrađena su gips kartonskim zidovima. Pod spremišta popločan je keramičkim pločicama i imaju prirodnu ventilaciju.

Stambene Jedinice

U okviru ovog objekta dostupne su slijedeće stambene jedinice

Prodano K1-1-4S

Prizemlje - 4 sobni stan

Pozicija na prizemlju. Uz stan se nalazi i pripadni vrt u koji se pristupa pripadnim stepeništem.

79,99 m2 4 Sobe Vrt
Prodano K1-2-3S

Prizemlje - 3 sobni stan

Pozicija na prizemlju. Uz stan se nalazi i pripadni vrt u koji se pristupa pripadnim stepeništem.

61,37 m2 3 Sobe Vrt
Prodano K1-3-4S

1 Kat - 4 sobni stan

Pozicija mu je na prvom katu. Stan ima balkon sa južne strane.

84,29 m2 4 sobe Balkon
Prodano K1-4-3S

1 kat - 3 sobni stan

Pozicija mu je na prvom katu. Stan ima balkon sa istočne strane.

54,38 m2 3 sobe Balkon
Prodano K1-5-4S

Penthouse - 4 sobni stan

Stan u potkrovlju, prostire se preko cijele površine objekta i ima terasu.

124,11 m2 4 sobe Terasa
Prodano Podrum i prizemlje

Garažno-parkirni prostor

Sastoji se od garažnih mjesta, vanjskih parkirnih mjesta i spremišta.

5 spremišta 4 Garaže 6 Parkinga

Lokacija objekta

Pronađite objekt na karti

Jelačić Trg Trg Josipa Bana Jelačića Udaljen 2.1 km
Kvatrić Kvaternikov trg Udaljen 0.8 km
Maksimir Maksimirska park šuma Udaljen 1.5 km
Kolodvor Glavni autobusni kolodvor Udaljen 2.0 km